Zoals altijd is er van alles te loggen deze dagen. Natuurlijk kijk ik ook dit jaar weer Idols, al zijn de voorrondes nog meer dan vorig keer gebaseerd op leed ende vermaak. Ik heb me best boos gemaakt over het feit dat Van Barneveld niet meedingt naar Sportman van het jaar ondanks dat hij vrijwel alles gewonnen heeft wat er te winnen viel dit jaar. En dat het aangeeft dat darts nog niet zo serieus genomen wordt in den Nederlanden. Denk ik net als u na over het mislukken van de EU-top en wat het verenigd Europa ons nou eigenlijk gebracht heeft. Vraag ik me stiekem af of Bush nu niet plots toch herverkozen zal gaan worden met de vangst van Saddam. En zo zijn er nog honderd logbare dingen waar een mens zich druk over kan maken …

Maar ik ben stuk en kapot geweest. Werd grieperig (wil iedereen even afkloppen, dank u zeer!), leef mee met een vriendin die plots in flinke problemen zit, heb optimistisch gordijnen staan afhalen, schoonmaken en ophangen wat iets teveel van het goede bleek, sta om de paar dagen een halve nacht buiten met een hondje met diaree en slaap op de meest vreemde tijden van de dag. Kou=pijn, het GAK is nog altijd niet over de brug gekomen met WW en vriendje heeft helaas nog geen werk gevonden. Het gaat dus niet helemaal lekker hier.

Vandaar, het kwam er even nie van …