Of u het een heugelijk feit vindt of niet, vandaag bestaat dit log precies een jaar! Blijkbaar heb ik aardig wat geneuzeld, dit is de 1268e posting maar liefst. Wat ongeveer neerkomt op een gemiddelde van een slordige 3,5 berichten per dag. Nou wist ik wel dat ik flink kan lullen, maar zoveel? Toch kon u het wel waarderen denk ik, volgens de cijfertjes is dit log gedurende het jaar 30640 keer bezocht.

Hoewel afgelopen jaar een eeuwigheid leek te duren, was het weblogisch gezien in een mum van tijd om. Maatschappelijke irritaties van januari herken ik alsof ik ze vorige week boos in heb lopen tikken. Wellicht omdat het politieke en economische klimaat er niet beter op geworden is. Of misschien omdat ik me in alle tijden en periodes in mijn leven graag druk mag maken om politiek. De lifelogs gedeeltes daarentegen was ik allang weer vergeten. Waaruit ik de optimistische conclusie trek dat ik geestelijk blijkbaar wel vooruit gegaan ben. Of beter ben in blokeren van prive 😉

In elk geval hebben veel lezers met me mee gedacht, mee gevoeld en zelfs troost geboden of juist tegengas gegeven, de boel flink gerelativeerd of me flink doen lachen. En dat zomaar op een stekkie op het internet. Bekend als onpersoonlijk medium, maar voor mij een knap gezellige boel. En daar wil ik u toch heel hartelijk voor bedanken!!

Voorlopig ga ik vrolijk door met neuzelen, blijft u ook hangen?