Misschien heeft u hem langs zien komen, de ‘Groene Stroom’ reclame van Essent? Ze doen hard hun best de mensheid aan de Groene stroom te zetten en bleren te pas en te onpas dat maar liefst 750.000 mensen u al voor gegaan zijn.

Dat is echter geen prestatie van wereldformaat hoor. Wij zijn klant van Essent. En werden een tijdje terug gebeld met de mededeling dat we inmiddels al anderhalve maand overgezet waren op groene stroom. Dat vonden ze helemaal niet onbeschoft maar heel milieubewust. En het scheelt niets in de kosten hoor! Wilden we nou toch echt geen groene stroom, dan moesten wij maar even een brief aan hun schrijven.

Dus zo is het grootste deel van die 750.000 klanten aan groene stroom voorziening gekomen. Zonder ook maar iets te tekenen, omdat Essent het wel zo milieubewust vond.

En klantvriendelijk. Vonden ze zelf wel ..