Zo, heb me bezonnen als een gek deze Kerst! (e_12) En gelukkig kwamen er uiteindelijk niet enkel en alleen diep depressieve gevoelens boven borrelen. Bereid u voor op een posting met walgelijk hoog mushy gehalte.

Zo heb ik me bijvoorbeeld bedacht dat ik wel een onnoemelijk lieve vriend heb die nog zeer sexy is ook! We matchen bovendien in humor (inderdaad, wij zijn dat stel wat in een deuk kan liggen als niemand er de lol van inziet) en vreemde trekjes. Hell, hij is de enige die me door en door kent en toch met me samen kan leven 😉 Ook heb ik nog een schat van een vader die ik vanwege de afstand te weinig zie maar een onnoemelijk goede band mee heb. Hij zou het ook nog wel een tijdje met me uithouden denk ik zelfs, in sommige opzichten lijken we dan ook erg op elkaar. Met hem kan ik dagelijks uren praten en dan nog niet uitgelult zijn.

Dan nog een kanjer van een hond hier in huis. Ze is lief, vrolijk, bejaard en troost iedereen die het nodig heeft. Het liefst heeft ze iedereen bij elkaar en in goed humeur. Beetje lekkers erbij en ze is een gelukkig hondje. De drie katten troosten aanzienlijk minder (tenzij je ruilt voor eten wellicht) maar zijn me allen even lief. Dolly heeft wel een speciaal plekje. Zij loopt al elf jaar aan mijn zij en heeft heel wat meegemaakt met me. Ze is de grootste in formaat maar ook in watjesgehalte en vertrouwd blindelings op ons mensen. Bor is een mannetje op zichzelf. Mauwen kan hij niet, heeeel soms komt er een piepje uit zijn keel. Hij is de kleinste en kan ultiem genieten van knuffels. Verder maak je hem niets wijs, hij weet wel hoe het zit. Knoepie is een verhaal apart. Hoewel ze heel jong van de straat geplukt is door ons, lijkt ze geen enkel trauma te bezitten (en daarmee is ze de eerste in onze historie met katten). Als ze zo door groeit zal ze qua formaat niet voor Dolly onder gaan doen. Ze is verreweg de brutaalste en de wildste maar heeft ook ontzettend veel aandacht nodig (och, misschien toch een trauma dan). Jaloezie is haar zeker niet vreemd en ze is altijd bij een van ons in de buurt te vinden.

Ook mijn vriendenkring bestaat uit een aantal zeker niet onaardige mensen. Zal daar niet over uitweiden, dan kan ik er geen tekort doen. Een aantal mensen zijn me zeer dierbaar in elk geval. Ook al zie ik de meesten slechts zeer weinig (drie jaar is geen uitzondering), dat doet aan de vriendschappen niets af. Leve internet dus!

Ach, en verder ben ik zelf toch ook wel een leuk mens denk ik. Ondanks een hoop gekneus, rare trekken en merkwaardige nukken ben ik al met al wel tevreden met mezelf.

Zo, mezelf wel genoeg opgepept. Heeft u nog iets bezonnen deze kerst?