Wat was ik moe. De eerste de beste dag dat je niet krom loopt van de grieppijn doen alsof er geen vuiltje aan de lucht is, nee dat blijkt niet goed te werken 🙂 Voor vriendje ook niet. Dus we hebben tenminste gezellig met zijn tweeen bleekjes rondgestrompeld vandaag. Maaaar, alle boodschappen in huis. Zelfs een oliebol en een appelflap en .. kinderchampagne! Ben nog bezig met de aardappelsalade. Was zo snugger om bij het afgieten de aardappelen bij het water in de wasbak te mieteren. En aangezien ik die nog niet schoongemaakt had en de aardappels al gekookt waren, leek afspoelen niet helemaal de juiste oplossing. Maar goed, de boel staat af te koelen en gelukkig ben ik vaker laat.

Verder de dag doorgekomen zonder kindertjes met rotjes en/of bommen de strot om te draaien. Niet dat ik die rotjes zo erg vind maar mijn hond wordt er niet vrolijker van. Enfin, mag blij zijn dat ze pas gisteren begonnen zijn met die vuurwerk ellende. Twee jaar terug begonnen ze al in oktober met nonchalant rotjes in het rond gooien (wat de lol is weet ik ook niet) dus drie daagjes valt reuze mee.

U bent weer bij …