Vanmiddag is het dan weer zover, The Lakeside Professional Darts Championship 2004 begint. Inderdaad, een belachelijke naam tegenwoordig. Gewoon kort The Embassy bekte een stuk beter. Maar net als hier wil de Britse overheid geen reclame voor sigaretten meer op tv. En tja, laat Embassy nou een engels sigarettenmerk (Imperial Tabacco) zijn, tevens sponsor van The Embassy. En laat de BBC nou besloten hebben dit jaarlijks terugkerend evenement te gaan uitzenden. Dus heeft een of andere idioot de naam ‘The Lakeside Professional Darts Championship’ bedacht. Afgekort: Lakeside. Dat maakt de zaken wat makkelijker.

Enfin, natuurlijk wordt het geheel uitgezonden door SBS 6 en zal goed zijn voor ongeveer 40 uur aan uitzendtijd. U weet dus wel wat ik ga doen aankomende week!! Omdat de sites sinds de naamsverandering tot een grote puinzooi zijn verworden, hier even het uitzendschema van de eerste ronde (zaterdag, zondag en maandag).

Zaterdag
A 14:30 Bob Taylor (Sch) – Paul Hogan (Eng)
C 16:10 Robert Wagner (Nor) – Co Stompe (NL)
B 17:00 Raymond van Barneveld (NL) – Peter Hunt (NZ)
D: 19:40 John Walton (Eng) – Tony Eccles (Eng)
E 20:30 Brian Derbyshire (Eng) – Andy Frodham (Eng)
F 22:10 Tony West (Eng) – Mike Reed (Eng)

Zondag
G 14:30 James Wade (Eng) – Shaun Greatbatch (Eng)
H 16:10 Tony David (Aus) – Darryl Fitton (Eng)
I 17:00 Vincent van der Voort (NL) – Stephen Bunting (Eng)
K 19:40 Gary Robson (Eng) – Steve Coote (Eng)
J 20:30 Ted Hankey (eng) – Colin Monk (Eng)
L 21:20 Gary Anderson (Sch) – Tony O’Shea (Eng)

Maandag
M 20:00 Albertino Essers (NL) – Steve Duke (Aus)
N 20:50 Martin Adams (Eng) – Ritchie Davies (Wal)
O 21:40 Mervyn King (Eng) – Rock Hofstra (NL)
P 22:40 Paul Hanvidge (Sch) – Jarkko Komula (Fin)

Wat is uw tv-verslaving?