De kop is eraf en het was wisselvallig weer. Bob Taylor moest helaas het veld ruimen voor Paul Hogan, die overigens verdiend won. Co Stompe liet opnieuw zien dat hij tv-toernooien niet aan kan. Het was wel een bloedstollende wedstrijd tegen Robert Wagner waarin beiden zich telkens terug vochten. Robert Wagner miste vijf pijlen voor de wedstrijd, Co vier. Uiteindelijk won Wagner dus. Verdiend welliswaar maar ik had het Co zeer hard gegund!! Raymond van Barneveld tegen Peter Hunt was een wedstrijd van tja .. niks. Raymond zat niet best in zijn spel maar toch was het zo’n wedstrijd die hij ‘even’ deed. Het publiek was behoorlijk rumoerig, iedereen ging er duidelijk van uit dat Barney toch wel zou winnen. Flauw voor Peter Hunt die helemaal niet slecht speelde. Lijkt me geen leuke Lakeside wedstrijd voor zo’n man.

Nu even slapen, straks verder met John Walton (Eng) – Tony Eccles (Eng), Brian Derbyshire (Eng) – Andy Fordham (Eng) en Tony West (Eng) – Mike Reed (Eng). Favoriet hier John Boy Walton, Andy The Viking Fordham en Tony West.

*Truste*