Ai ai, zo goed als mijn voorspellingen gisteren waren, zo hard denderen mijn favorieten er vandaag uit. Tony David had het kunnen redden maar zag de winst nog net aan zijn neus voorbij gaan. Nou vind ik Darryl Fitton ook een aardige vent en hij won terecht. Maar het was even slikken. Alles bij elkaar overigens geen denderende wedstrijd met een bedroevend laag aantal 180ers. Maar ook Vincent van der Voort vloog eruit. Mooie wedstrijd tegen jong talent Stephen Bunting. Iets te wisselvallig nog beiden, maar spannend zeker. Het zag er naar uit dat Vincent het wel zou gaan redden maar de laatste set gooide roet in het eten. Ben benieuwd hoe ver Bunting gaat komen.

Nog twee spannende wedstrijden te gaan vanavond (zo dadelijk dus). Eerst ted Hankey tegen Colin Monk. Beloofd spannend te worden hoewel je het met zo’n eerste ronde maar nooit kan weten. Ik hoop op Ted Hankey maar zoals gezegd, mijn voorspellend vermogen is niet veel waard vandaag. Daarna nog Gary Anderson tegen Tony O’Shea. Ik gok op Tony maar het zal erom spannen denk ik. Ze zijn in elk geval aan elkaar gewaagd.

Eerst een klein stukje stofzuigen 🙂