Vriendje is aanstaande donderdag jarig. En vriendje wilde graag echt goede dartpijlen. Omdat je die in alle soorten en maten hebt, heb ik hem vanmiddag dus meegesleept om ze zelf uit te zoeken. We zijn alle sportwinkels en warenhuizen afgegaan, hebben gewogen, vergeleken en gekeken en uiteindelijk heeft hij een prachtige set gevonden! De flights met doodshoofd konden we niet laten liggen en maken zo’n pijl helemaal af.

Bizar was wel dat sommige winkels geen dartpijl meer hadden staan. Ze wachten namelijk tot de Lakeside 2004 is afgelopen voor ze gaan bestellen. Wij waren echter bij lange na niet de eerste die kwamen vragen. Lijkt mij een merkwaardige marketing strategie. In de hype is er niets te krijgen en als de dartskoorts ruim gezakt is, dan kan je weer pijlen, borden en weet ik het kopen?!

Helaas bleek bij thuiskomst dat ons dartboard helemaal niets meer waard is. Enkele vrienden willen hem nu gelukkig verrassen met een dartboard. Dus het is nog even wachten met gooien …

Ondertussen kijken we er dus maar veel naar 😀

[[image:foxf.jpg::center:0]]