Ha, mijn voorspellend vermogen bleek niet helemaal in duigen te liggen vandaag. Ted Hankey won in een spannende wedstrijd toch net van Colin Monk. In de gratis toto niets gewonnen helaas, had de sets totaal verkeerd voorspelt. Maar dat mocht de pret niet drukken hey. 😉 De wedstrijd daarna viel ik voor de eerste pijl in slaap om bij de laatste leg wakker te worden. Is die Gary Anderson toch zo van het bord geveegd! Ik had verwacht dat Tony O’Shea zou winnen maar met zulk gemak? De door mij ‘vergeten’ wedstrijd van de avond was wellicht spannender. Gary Robson won het krap aan van Steve Coote. Jammer jammer maar Robson verdiende het wel. Hoewel ik zelden twee darters zo wisselvallig heb zien spelen.

Morgen nog twee Nederlanders om van te genieten, Albertino Essers en Rick Hofstra. De laatste gaat het volgens mij niet redden tegen Merv King. Albertino tegen The Duke tja, wie zal het zeggen. Veel hangt af of Albertino zijn angst in bedwang krijgt en zijn pijlen uit zijn hand. Dat is nog wel eens problematisch geweest 🙂

Mieke de Boer haalde het niet, Francis Hoenselaer versloeg haar redelijk makkelijk. De rest van het vrouwendarts heb ik niets van mee gekregen. Vind het ook minder leuk moet ik toegeven. Korte wedstrijden, weinig sets en weinig deelneemsters.

Ik ga toch vooral voor de mannen in deze!