Zo, ik ben een ietsepiets opgeknapt dus. De koorts is overwegend weg, scheelt ook weer aardig in de spierpijnen. Nu nog de ontsteking in mijn oren, keel en oog zodat ik er wat minder uit ga zien als Quasimodo! Nee nee, geen foto’s. Ik snap best dat u wil lachen maar ik voel me nog uiterst ziellig toevallig. Ondanks u beste wensen, dat wel. U hebt me massaal beterschap gewenst en dat lijkt zijn vruchten af te gaan werpen 😉 Bedankt!

Heb verder het vrijwilligerswerk wat ik voor de Steungroep ME & Arbeid zou gaan doen maar op halt gezet voor ik goed en wel begonnen was. De eerste keer griep ben ik duidelijk niet erg van bijgekomen en ik wil me toch maar eens behoeden voor een derde koortsgolf. Een MEer komt er toch al minder snel van bij. Natuurlijk begreep men dat volkomen hoewel ik nog moet wennen aan zoveel begrip van een organisatie.

Enfin, ik zal wel weer wat aan het loggen slaan vermoed ik. Al teveel darts zal er niet meer langskomen, maar daar zullen velen niet rouwig om zijn hier denk ik.

Nu eerst eens rondkijken wat er gebeurd is in logland ondertussen ..