Een paar dagen terug kreeg ik hier massaal het advies om watjes met slaolie (of andere olie) in mijn oren te proppen tegen oorpijnen. Dat heb ik gedaan en ik kan u mededelen…dat hielp echt helemaal niks! Het voelde wel fijn op het moment zelf aangezien de scherpe tonen wat meer weggefilterd werden met al die zooi in het oor. Maar verder helaas pindaboter. Dat zegt niets over de adviezen overigens, ik reageer meestal niet helemaal zoals het hoort.

Enfin, de pijn is wel wat gezakt maar het fluiten, stampen en suizen nog beslist niet. Het zal komen omdat mijn lymfeklieren de grootte van knikkers en tennisballen hebben aangenomen en nogal in de weg zitten.

Een andere tip van vriendje hielp overigens wel ietsje. Kauwgum knauwen! Ook goed tegen vage keelpijnen.

Dus daar ben ik nu al een uurtje mee bezig.