Hij komt op met ‘I’m too sexy for my love’. Je kan er niet omheen dat hij nogal groot is in de breedte en dagelijks aardig wat bier weg kan werken. Hij is waarschijnlijk de sympathiekste dartsplayer van het circuit en kent hordes fans. Persoonlijk ben ik helemaal weg van hem. En vanaf gisteren is hij winnaar van de Lakeside 2004!!

[[image:champ.jpg::center:0]]

Op de eerste leg na, geen houden meer aan. Wie dacht dat hij geen lange wedstrijden kon spelen kwam bedrogen uit, stabiel als een stoomtrein stoomde hij naar de Finale en de winst. De uitbarsting van vreugde en gezang na de laatste pijl bezorgde iedereen kippevel. Martin Fitzmaurice hield het niet droog. De Nederlanders gingen massaal overstag voor The Viking Andy Fordham!

Een dingetje viel me wel enorm tegen, de reactie van het publiek op Mervyn King. Het was geen beste zet om een meting te laten doen midden onder de wedstrijd tegen Rick Hofstra. Maar hij stond in zijn recht, we zijn ettelijke rondes verder en hij heeft er al flink voor moeten ‘betalen’. Nederlanders weten echter een wrok levendig te houden en joelden hem nog even fijn uit na de Finale. Alsof zo’n man nog niet stuk genoeg zit. Schaamde me bijna om nederlander te zijn op deze manier. Engelsen zijn een stuk sportiever ..

Maar goed, verder was het een waar feestje voor de dartsliefhebber!!