Vandaag heeft vriendje zijn verjaardag nog een klein beetje gevierd voor een paar vrienden. Heb ook meteen twee leden van zijn band leren kennen oftewel: het zat hier vol met langharig tuig 😉 De drummer streek me even in de haren door te menen dat Raymond van Barneveld eerst ‘maar moet laten zien dat hij wat kan voor hij zo van de toren blaast’. Let wel, we hebben het hier over iemand die drie keer The Embassy heeft gewonnen, alle grote toernooien gezien en gewonnen heeft, nummer 1 op de World Ranking list staat en zaterdag een record gemiddelde gooide op de Lakeside 2004 van 34,61. Dan mag je toch wel over jezelf zeggen dat je goed bent lijkt me. Natuurlijk mocht het de pret niet drukken en konden we het verder prima vinden 🙂

Daarnaast veel bier, veel muziek en veel gezwam. Met watjes in mijn oren was het prima te doen (ja ja, morgen bel ik de huisarts) en errug gezellig! Daarna nog wakker kunnen blijven onder het darten om vervolgens uren lang in slaap te liggen op de bank. Zo maar eens naar bed dus.

Al met al een uitstekende dag!