Gisteren naar de huisarts geweest, alleen de verdere dag geen puf gehad om er iets zinnigs over te loggen. Wat ik zo ongeveer dacht bleek wel te kloppen. Er heeft een nare griep rond gewaard en dus heb ik door de combi met ME weer eens geen weerstand meer over. Gevolg: alles wat ik aan sluimer infecties meesleep kan aan de bak en dat is ook gebeurd. Keel, oren, oog en een deel van mijn gezicht is ontstoken, lymfeklieren daarom zo dik als kan. Kreeg wel een kuur mee maar met de vraag of ik nog eventjes kon wachten of de natuur misschien zijn werk al aan het doen was.

Vanochtend was de boel alleen maar verergerd weer en nou ben ik ook nog mijn stem kwijt (lekker rustig hier). Dus vriendje heeft snel de pillen opgehaald en ik wist niet hoe snel ik ze naar binnen moest werken. Dus nu ben ik ook kotsmisselijk en wat draaierig moe. Ach ja, als ik iets doe, doe ik het goed!!

Overigens kwam de huisarts ook nog terug op het (mislukte) experimenteren tegen de ME. Hij was er nu een stuk vriendelijker over, de teleurstelling is gezakt denk ik 😉 Het volgende experiment gaat wel even duren. Ik moet nu eerst enkele maanden bij gaan komen, op gaan knappen en mijn weerstand wat beter zien te krijgen.

Ik begin meteen en ben naar bed!