December 2002 waren er problemen met de verwarming, de ketel en de woningbouw waardoor onder andere onze bedden volledig zart en weg schimmelde. Hoe dan ook, nadat de problemen maanden later eens waren opgelost werd de vergoedingsvraag een slepende verzekeringsquestie. Voor het hele verhaal kunt u: ‘Lekker bed’, ‘Lekker bed 2’, ‘Lekker bed 3’, ‘Lekker bed, the story continues’ en ‘Lekker bed, alweeeeeer ..’ lezen.

Vanochtend was ik weer redelijk bij stem en besloot ik voor de zoveelste keer de verzekering te bellen met de vraag hoe alles er bij stond. En tot mijn grote verbazing zei ze “dat is helemaal rond en afgehandeld, u kunt het geld binnenkort op uw rekening verwachten”. Ja echt, ik meen het serieus!! Natuurlijk is er nog een klein dingetje, de laatste handtekening moet nog bij de goede persoon op het bureau terecht komen. Maar dat lijkt snel goed te komen en dan hebben we over twee weken eindelijk het verzekeringsgeld. Het kan niet mooier uit komen, kunnen we weer wat rekeningen betalen hier en daar. Zal maar niet meer uitrekenen hoeveel geld men uitgegeven heeft voor die luizige 850 euro die wij gaan ontvangen…

Goed begin van de week!!