Ben ik alweer beter? Verbeterd wel, helemaal beter kan ik nog niet zeggen. De griep is wel weg (mag na vijf weken ook wel eens!) maar de ontstekingen blijven wat na sudderen her en der en ik ben nog altijd doof aan de rechterkant. Merk je meteen hoe irritant het is met links te moeten bellen. Hoewel vast niet irritanter dan als je volledig doof bent dus waar zeur ik nog over. Morgen maar weer naar de oogarts en de rest kijk ik nog maar even aan. Wel een hoop gezonde zooi in huis gehaald, de appels, mandarijnen en kiwi’s staan naar me te lonken vanaf de eettafel (die tafel waar we nooit aan eten). Plus verscheidene vruchtensappen in de koelkast. Naast mijn dagelijkse portie vitaminepillen moet dat toch iets gaan opleveren. Nadat ik drie gore mandarijnen naar binnen had gestouwd, voelde ik me al een stuk gezonder!

Watte .. psychisch zegt u?