De Politie in St Louis County. Missouri zal wel in een stuip gelegen hebben. “Op de band was te zien hoe een inbreker, die inmiddels de bijnaam “Clown Bandit” heeft gekregen, zich via een raam toegang tot de winkel verschaft. Vervolgens is te zien hoe de man wat flessen drank steelt en om daarna net buiten beeld van de camera met zijn gezicht tegen een deur aan te lopen. Hij wankelt wat, struikelt dan en valt.

Verder steelt hij nog wat sigaretten en een tijdschrift, die hij allemaal netjes in een tasje stopt. Het probleem is dat hij niet samen met de tassen door het raam kan, waar hij eerder door naar binnen is geklommen. Dus gooit hij de tassen met de gestolen spullen door het raam naar buiten, waardoor de flessen drank op straat kapot vallen. Uiteindelijk laat de dief alles maar liggen en verdwijnt met lege handen in de nacht. Verder..

Ik hoop dat hij niet gepakt wordt!