Schoolbanken ..

Adriana gaf me de tip eens een kijkje te nemen op SchoolBANK. Een site waar je oude klasgenoten kan terug vinden, mits zij zich daar eens geregistreerd hebben. Tot mijn verbazing wist ik niet alleen mijn scholen nog terug te vinden, maar zag ik inderdaad wat bekenden voorbij trekken. Of die me nog willen spreken is geheel wat anders trouwens. Wellicht heb ik niet voor niets geen enkele vriend(in) aan mijn klas over gehouden šŸ˜‰ Er was een meisje waar ik toch wel heel graag contact mee zou willen zoeken. Enige jammere is dat je een oud-klasgenoot pas kan mailen als je betalend lid bent geworden.

Dus hopelijk vindt ze mij …

Toevoeging: Oef, nu ik op mijn basischool aan het rondsnuffelen ben raak ik helemaal in nostalgische sferen zeg. Jeugdliefdes, eerste zoenen, vechtpartijen, ‘verkering’, knikkeren .. Misschien moet ik toch maar lid worden.

Comments (1)Previous

Komisch inbreken

Next

Filerecord valt mee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft