Bleh!! Ik ben er moe van. Ok, de griep in alle hevigheid is wel voorbij. Maar mijn oren blijven dicht, mijn keel blijft pijnlijk, mijn lymfenklieren doen mijn nek er nog steeds uitzien als die van een stier en mijn ogen zijn amper nog zichtbaar van ontsteking/allergische reactie. De kriebelhoest wil maar niet verdwijnen en ik begin te vrezen dat de tandartsbehandeling daardoor zo wat lastig gaat worden aanstaande dinsdag. Dit alles sleep ik al vanaf half december met me mee en begin er behoorlijk schoon genoeg van te krijgen!!! De antibioticakuur heeft maar minimaal geholpen en na de kuur kwam de hele reutemeteut gewoon weer gezellig terug. Weer naar de huisarts lijkt me geen optie. De natuur moet zijn werk doen en dat duurt bij mij nu eenmaal weken tot maanden is de ervaring.

Enfin, vandaar dat ik ook niet omkom in inspiratie en me wat vaker verlaat op nieuwsberichten.