Half twaalf. Eeeh, wat doet mijn toetsenbord nu raar? De shift-toets doet niks. Sterker, beider shift-toetsen zelfs!! Paniek .. alarm!! Wacht, misschien zit het kabeltje niet goed? Nee, dat is het niet. Even opnieuw opstarten dan. Kut, werkt ook al niet! Toetsje eraf peuteren, me rot schrikken van de stof, shag en andere viezigheidjes, stofzuigen en schoonmaken, toetsje terug. Woeaaaaah, nu staat ‘ie continue op capslog en is de ‘m’ verworden tot ‘enter’. Even in de huiskamer bijkomen van deze misere. Nou ja geen nood, ik heb nog een oud toetsenbord staan. Dan dat maar even in gebruik. Shit!!! Verkeerde plug natuurlijk .. zo’n oud lomp ding zit eraan. Ergens had ik een verloopstekker. Hmzz, ik moet echt eens mijn kasten gaan uitmesten. Maar hoe dan ook, geen verloopstekker te bekennen. Weet je wat, ik ram gewoon even flink op mijn toetsenbord en de shiftknoppen ..

Het heeft gewerkt!! Ik durf mijn toetsenbordje niet meer te verschuiven. Durf er eigenlijk amper op te typen! Morgen maar even rondbellen of niemand nog zo’n ding over heeft.

Maar ik kan voorzichtig nog een dagje verder ..