In Engeland weten ze wel wat romantiek is. Valentijnskaarten met de tekst â?Å“Ik houd zo veel van je dat het pijn doet …. als ik moet plassen.â? of â?Å“Oh Valentijn, sinds jij bij me kwam ben jij altijd in mijn gedachten. Ik zal nooit de nacht vergeten dat wij elkaar ontmoetten en jij mij genitale wratten bezorgde.â?. “Met onder meer deze tekst op een Valentijnskaart met de afbeelding van een roze teddybeer met een van pijn vertrokken gezicht wil het Britse ministerie van Volksgezondheid vanaf maandag jongeren doordringen van het risico op seksueel overdraagbare aandoeningen.” Verder ..

Tja. Ik moet bekennen dat ik zelf weinig romantisch ben aangelegd. Maar zelfs ik zou zo’n kaart toch niet naar mijn geliefde sturen. En al helemaal niet willen ontvangen van een geheime aanbidder.

Hoe geliefd zou u zich voelen door zo’n ‘schattig’ kaartje?