Vandaag wilde ik mezelf eigenlijk eens flink gaan verlagen. Gewoon lekker dom net zo laag bij de gronds spelen als die ander. Die ander die niet schroomde een lap tekst te plaatsen onder een gequote tekst van mijzelf. En schijnheilig in haar reactiesysteem melde “Ik wilde er eigenlijk een post van maken waar niet op gereageerd kon worden, dit wegens respect voor iedereen in dit postje genoemt. Echter lukte het me niet de comments uit te schakelen, dus kan ik enkel hopen dat er enkel met respect word gereageerd.” Terwijl ik zelf niet de mogelijkheid had te reageren, omdat ze voor mijn ip-nummer de goede knop blijkbaar wel had gevonden. Iemand die mij in een prive mail een geheel ander verhaal toestuurde dan het aangrijpende relaas op haar eigen logje. Een mail waar verder bar weinig respect vanuit ging overigens.

Vanwege de gevoelligheden voor anderen plaats ik de mail maar niet. Hoewel dat wel lekker laag bij de gronds geweest zou zijn. In plaats daarvan hou ik het maar bij een flauwiteitje. Een lulligheidje in mijn blogroll. Te kinderachtig voor woorden eigenlijk. Geloof niet dat ik ooit toegegeven heb aan zo’n lullige impuls. Tja, nou heb ik me toch verlaagd dus. Het was sterker dan mijzelf. U wist toch al dat loslaten niet mijn beste punt is?

Ik ga met een glimlach slapen ..

Toevoeging: Naar aanleiding van een aantal reageurs die gewoon dik gelijk hadden, een streep erdoor. Moet wel nog toegeven dat het zijn werking heeft gehad. Vanwege deze posting en de onbenulligheid ervan, heb ik hard om mezelf moeten lachen (op de zelfspot manier dat is) en kon ik de boel in een keer vergeten. Dat is ook wat waard 😉