Neuzelen is voor mij een positief woord, maar dat even terzijde. Vandaag geen seconde online geweest. Wel een vriendin bezocht die in de bouwzooi zit en een kijkje genomen in de bouwmarkt. Gevolg: dikke ogen, opgezette lymfenklieren, benauwd, hoesten, pijnlijke huid en gewrichten/spieren. Och ja, was ik niet allergisch voor bouwstof, lijm en gipsplaat? Had ook nog aangeboden morgen bij die vriendin te gaan helpen, maar dat heb ik maar weer afgebeld. Kreeg nu wel erg extreem last maar goed, dat is ook niet verwonderlijk. Loop niet voor niets nog bij de oogarts en dermatoloog en met een terugslag rond.

Wel een coole wc-bril gekocht! Die van ons ligt al maanden los op de wc omdat een verbinding aan gort is, goedkoop hey. Nu was het in eerste instantie de keuze tussen goedkope zooi en goedkope zooi, een beetje bril is stinkduur tegenwoordig. Maar de Formido had een formidabele aanbieding. Dus nu hebben we een doorzichtige bril met prikkeldraad!! Heb ik altijd al willen hebben 🙂

Morgen rustig aan ..