De zooi met betrekking tot het UWV is niet meer te overzien inmiddels. Eerst blijkt er een slordige vier miljoen over de balk gesmeten te zijn ter verfraaiing van de directie-kantoren. De top van het UWV beweert anders en weigert daarom op te stappen. Toch zal minister de Geus morgen een interim bestuurder instellen bij het UWV om zaken op orde te stellen. In de Tweede Kamer moest dezelfde de Geus diep door het stof aangezien hij verkeerde cijfers aan de Kamer had verstrekt. Tevens is er nog enige onduidleijkheid wat betreft de makelaarskosten. Er zou twee maal provisie zijn betaald en er is 1,3 miljoen ergens verdwenen.

Een ding lijkt wel duidelijk in deze chaos, verantwoordelijke minister de Geus is een kneus. Een onnoemelijk grote bek over de WAO en de WW, maar ondertussen geen clue wat er onder zijn verantwoording gebeurd. En blijkbaar ook nog geen enkele invloed over de topbestuurders die verwikkeld zijn in deze zaak.

Het gaat goed op Sociale Zaken ..