Dat memobord kan ik zelf eigenlijk ook wel maken. Hamer erbij, lijstje recht timmeren en in elkaar knutselen die hap. Zo gebeurd. Daarna een beetje opruimen en alles is weer gedaan. Waar lag die hamer? Knoepie, sodemieter eens op. Auw godverdomme! Moet ik ook maar schoenen aantrekken grmbl. Nou memobord. Klengel! Ok, dat zat wel erg los. Nee knoepie, niet mee spelen! Verzamelt alle magneetjes, lijst, bord en bijbehorende stukken Verrek, een onderdeeltje weg. Tussen die dozen gevallen zeker. De mooi opgestapelde boel flikkert om Allejezus wat een zooi hier. Nou, laat maar liggen, met drie hoekstukjes komt het vast ook goed. Even bij gaan zitten. Knoepie, oprotten nou!!!! Sjit nee, die stukjes zijn niet om mee te spelen. Oef, zitten gaat makkelijker dan opstaan. Hier lel!! Jahaaaahahaha, nou sta je sneu te kijken he?

Goed, wat is wijheid. Eerst de lijst recht timmeren maar. Mijn hemel wat een kolereherrie zo. Knoepie, wegauw!! Godverdomme!!! gooit hamer door de kamer Dan maar even een peuk draaien. brand erin Zo .. Nog een beetje adem erbij halen. Waar is die kuthamer? Ah hier. Ja Knoepie weer lief hoor. Nu even wieberen he? Hop. Oef, iets teveel gehamerd. Beetje terugslaan maar. Zoooo, kan best. Nou bord erin mieteren. Zie je, past mooi. Goed, achterstukjes erin. Kut Knoepie!! Grrtsttt, zo flikkert dat bord toch weer uit elkaar!! Onderdrukt neiging kat in bord te spijkeren

Ok. Eerst neerleggen. Rustig aan, het paste net ook. Zo. Dan bord vasthouden en tegelijkertijd hoekstukje erin schuiven. &^%*%!!!!! Onder mijn vingernagel! Zwaait vingers hen en weer alsof dat helpt Kutbord! Kutzooi!! Kutwereld!!! Knoepie, weg weg weg!!!!

Ja hoor, het is best gelukt allemaal … En de kat leeft ook nog.