Niks te doen en toch nieuwsgierig dus maar eens de ‘Test je echte leeftijd’ test gedaan. Ik ben bijna 32 en mijn ‘echte leeftijd’ kwam uit op 41,4. Valt me nog mee voor een chronisch zieke. Opvallend is wel dat sommige zaken blijkbaar niet belangrijk gevonden worden. Bijvoorbeeld sex! Niets over terug te vinden terwijl dat goed is voor lichaam en geest. Maar goed. Ik zou mijn ‘echte leeftijd’ kunnen verlagen naar 35,4 zeggen ze daarna. Hmm, dat klinkt wel wat lullig. Ik zou mijn eigen leeftijd dus niet eens kunnen behalen volgens deze site! Nou ja, dat zou door het chronisch ziek zijn kunnen komen. Daar wordt je niet gezonder van zeker 😉

Dan even een blik op het behandelingsplan werpen om die begeerde leeftijd van 34,4 te halen. Helaas liep de boel toen behoooooorlijk mank. Zo werd ik geadviseerd elke dag te ontbijten maar had ingevuld dat zeven dagen per week te doen. Ook moet ik bewuster auto rijden, terwijl ik heb aangegeven geen auto te rijden. Het eten van voldoende groente en van voldoende fruit zullen me nul punten opleveren, dus geen idee waarom het erbij staat. Het lijkt op beeldvulling omdat ze nu eenmaal een bepaald aantal hokjes gevuld willen zien. Ook moet ik mijn sociale contacten verbeteren terwijl ik midden in de test een compliment ontving over hoe hecht en sociaal ik erbij zit. Natuurlijk moet ik meer bewegen, jammer dat er niet gevraagd wordt of dat lichamelijk mogelijk is. Het mooiste is nog wel dat ze vinden dat ik meer moet gaan slapen, want dat is goed voor mijn immuunsysteem. Oftewel: ik zou nog meer en langer in bed moeten gaan liggen?? Dan kan ik de rest van het programma wel weggooien he.

Enige zinnige wat nog over bleef was stoppen met roken. Dat zou me 2,1 jaar opleveren. En eenmaal per week vis eten levert me dan nog een luizige 0,1 jaar op. Hmz, volgens hun theorie zal ik dus niet ‘beter’ kunnen worden dan 39,2.

Deprimerende kuttest!!