Jerney Kaagman klaagt de website FokForum aan. Jerney doet dit naar eigen zeggen omdat FokForum foto’s heeft gepubliceerd waar ze geen toestemming voor heeft gegeven. Om wat voor foto’s het gaat wil Jerney ons niet vertellen, dat gaat niemand niets aan, aldus Jerney. Maar duidelijk is dat het om naaktfoto’s uit de Playboy gaat, waar Jerney in een ver verleden uitbundig voor heeft geposeerd. (…) Hoe dan ook laat Jerney, die inmiddels de bijnaam Jerney Klaagman heeft gekregen, het er niet bij zitten. “Tegen iedereen die foto’s publiceert worden stappen ondernomen”, gaf Jerney als reactie. Verder …

Tja, dan heeft Jerney heel wat stappen te ondernemen inmiddels. Aangezien die foto’s al vanaf Idols I op weet ik hoeveel sites te vinden waren. Overigens zijn een deel van de foto’s hier ook nog te bewonderen.

Ze internet niet al te veel zeker? 😉