Las net een erg leuk stukje bij Paul Sinnema over UFO’s en wedergeboorte. Toevallig had ik vanmiddag met mijn vriend een discussie over de beruchte Area 51.. Een vriendin vertelde me onlangs dat ze eigenlijk graag wilde ‘rebirthen’. Het kan geen toeval meer zijn, het vreemde en mysterieuze vraagt om aandacht!

Nou zie ik mezelf als redelijk nuchter persoon. Rebirthen is dan ook niet aan mij besteed. Ook religie is totaal (en bewust) aan huize CiNNeR voorbij gegaan. Toch denk ik wel dat er meer is dan het materiele. Voorgevoelens, intuitie, zesde zintuig of hoe je het wil noemen, daar geloof ik dan weer wel in. De kracht van het brein wellicht. Of misschien lang vergeten oerinstincten waar we soms flarden van meekrijgen maar niet meer weten wat ermee te doen. Of toch een energie, omschreven als een ‘ziel’?

Ook mag ik graag geloven in Nessie, UFO’s en Big Foot. Dat is dan weer meer voor de leuk. Het is niet erg waarschijnlijk dat ze zouden bestaan tenslotte. Maar het geeft wat sjeu aan het leven vind ik. Het zou toch leuk zijn als Nessie mooi wel bleek te bestaan?

Waar gelooft u in?