Eerste dag en nu al gezondigd! Ik ben me te buiten gegaan aan een chocolaatje of wat (van die goedkope maar heerlijke chocoladeblaadjes). Oef!! Had ik het niet in huis gehad, dan was ik er niet zo mee bezig geweest. Maar nu lag het er nog en ik wist precies waar! De hele dag niet aan gedacht tot ik had geblowed en tja .. dan komt de hang naar alles wat chocola is boven.

Geeft niks, ik blijf positief ingesteld vandaag. Sla de warme choco straks wel over en heb me verder netjes aan het water en bruine boterhammen gehouden. Dit weekend heeft het toch al niet helemaal. Vanmiddag ga ik naar mijn Oma die vrijdag tachtig geworden is! Gezellig uit eten en aangezien ik dat nooit doe, wil ik ook niet op een blaadje sla met spa gaan zitten. Dus helemaal gaat het nog niet lukken en daar ga ik me ook niet druk om maken. Zie dit wel als de aanzet en maandag gaan we er helemaal voluit voor!

De oefeningen hebben trouwens toch wat effect gehad. Er kwam eerst een kilo bij maar vanochtend zag ik dat er twee kilo af was. Dus een kilo is al weg zonder nog maar iets aan mijn voeding gedaan te hebben. Kijk, dat stimuleert en maakt een vrouw gelukkig hee!

Jawel, ik kom er wel ..