Nog niet veel te vertellen op afval gebied eigenlijk. Zaterdag uit eten en dat was niet best qua calorieen gezien. Mixed grill, sausjes, frietes en een warme chocolademelk met slagroom. Ja ja, CiNNeR weet wel wanneer ze een lijnpoging moet beginnen. Maar het was heerlijk en deze Oma wordt maar een keer tachtig nietwaar. Zondagavond een frietje gehaald dus ook niet om over naar huis te schrijven. Gelukkig wees de weegschaal vanochtend hetzelfde aan als afgelopen vrijdag ..

Maar ik had al gezegd maandag echt te beginnen en heb me ook netjes gedragen. Bruin boterhammetje kaas, bakje vla en vanavond hete kip met stikveel groente gemaakt. Oefeningen schieten erbij in, teveel opgeruimd en rondgesjouwd vanavond. Beweging is beweging denk ik maar, heb meer gedaan dan normaal op een gemiddelde dag dus dat zit wel goed. Mocht van mezelf een warme zelfgemaakte chocolademelk voor het naar bed gaan. Die sla ik ook maar over, wil naar bed!

Heeft u een avondritueel?