Nuttig dagje vandaag. Ik heb uitgeruimd, opgeruimd, ingeruimd, weggegooid en opgehaald. De kasten staan er weer netjes bij en er waren zooo veel leuke dingetjes te vinden. Mijn eerste zelf gekochte horloge met zo’n glimmend stenen achtergrondje. Er was absoluut niet op te zien hoe laat het was, maar hij was zo mooi. En alle agenda-omslagen die ik zelf in elkaar geprutst heb. Sommige nooit in gebruik genomen omdat de volgende al in de maak was. De Snoopy placemet, die ik per se wilde hebben en waarvoor ik dus een Happy-meal bestelde. “Ja, het is voor mezelf, mag ik die placemet erbij?”. Leuke speldjes en stiekjes die ik maar heb bewaard voor het geval ik het ooit nog zou volhouden mijn haar weer lang te laten groeien. Mijn eerste muis (van de computer dus, anders zou het wat ranzig zijn). De enorme veiligheidsspeld waarvan ik me nu niet meer kan voorstellen dat ik die in mijn oor hing. Een oud dagboekje, van mijn moeder gehad.

Allemaal weer mooi terug ingepakt voor de volgende ronde nostalgisch opruimen …

Wat gooit u absoluut nooit weg?