Vandaag naar de dermatoloog geweest om de uitslag van de huid-biopt te mogen ontvangen. Te vroeg op. Met vriendje half uurtje wachten tot we naar binnen mochten. Door de assistent op een onderzoekstafel neergezet ‘want dat moest’ (links, bij het hoofdeinde, ergens anders mocht niet??). De rest van de dag geen zak meer waard. Een euro parkeergeld betaald. En waarom … Om te horen te krijgen dat de anatoom-patholoog er ook geen ruk van had kunnen maken. Ben nu op de spoedlijst gezet zodat ik binnen een week terecht kan als het huid fenomeen weer optreed. Kunnen ze nogmaals gluren en weer een bioptje nemen.

Mijn hemel, die mededeling had toch zeker ook wel over de telefoon gekunt! Geen wonder dat de gezondheidszorg zo duur is tegenwoordig! Daar kom je dan helemaal voor opdraven ..

Enfin, verder geen idee wat men nu denkt ermee op te gaan schieten. Vorige keer niet goed gegluurd en de merkwaardige hoop dat een tweede biopt ineens alle geheimen zal onthullen? Tenslotte had ik vorige keer een pracht exemplaar van een plek op mijn huid (nies goors nee, gewoon een verdikte vlek) en de biopt was goed gelukt, daar lag het niet aan. Oftewel: het is interessant, het is leuk en daar doen we het voor. Niet de eerste keer dat CiNNeR iets onverklaarbaars mankeert hoor, dus herkende de glimmende ogen en geinteresseerde glimlach onmiddelijk. En zelf vind ik het best fascinerend allemaal, ik huppel nog wel langs. Het zal in elk geval wel niets ernstigs zijn. Gewoon een toevoeging aan CiNNeRs lijstje van mysterieuze lichamelijke fenomenen.

Mankeert u nog iets bijzonders en onverklaarbaars?