De kleine lettertjes zijn altijd belangrijk om te lezen. Belangrijker soms dan de gewone huis-tuin-en-keuken-tekst. In de kleine lettertjes staat tenslote vaak de catch, het addertje onder het gras. Menig maal zullen de beloofde gouden bergen eigenlijk hopen steenkoolgruis blijken te zijn. Verstopt in die kleine lettertjes, misschien trapt u erin. Dit fenomeen doet zich tegenwoordig schijnbaar ook in de politiek voor. “Vorige week vrijdag besloot het kabinet de keuringseisen voor een WAO-uitkering te verzachten en bestaande WAO’ers te ontzien vergeleken bij de oorspronkelijke kabinetsplannen. Maar in de kleine lettertjes lijkt het kabinet die versoepeling weer voor een deel terug te draaien, vindt De Waal.” Verder ..

Vervroegde april grap wellicht. U dacht dat de WAO-regeling versoepeld was, maar stiekem …