Even een huishoudelijke toevoeging op de huishoudelijke tip van van de week. De vaatwasmiddelen kunnen een laagje afzetting achterlaten in hetgeen er bruusk mee schoongemaakt wordt. Nou heb ik me echt wezenloos gespoeld op de frietpan (ik was wat uitgeschoten met het vaatwasmiddel), maar blijkbaar niet wezenloos genoeg. Gisteren krieltjes in gebakken om daarna een beetje afscheiding op de olie te zien. Nadat we alles al op hadden natuurlijk, dat begrijpt u. Vermoedelijk afkomstig van het verwarmingselement wat erg lastig afspoelbaar is (vanwege de elektrische zooi die eraan zit)

Geen nood, we hebben er bijna niets van geproefd ofzo. Maar vanochtend was het toch wel te merken … Dus: of je moet alles goed af kunnen spoelen, of echt heel weinig gebruiken. Of gewoon met een drup afwasmiddel wat harder boenen.

Ja, lacht u mij allemaal maar even uit 😉