Wat een teleurstelling weer vandaag. Natuurlijk vermoeden we allemaal best dat die stemmingen bij Idols niet geheel zuivere koffie zijn. Maar net als vorige week, volgde er vandaag opnieuw een wel erg bizarre uitslag. Ron ligt eruit, u heeft het vast allemaal gezien.

Hoe zou het komen? Wellicht omdat men niet zit te wachten op weer een homosexueel in de kast. Zeker is het niet maar hij heeft al in de gaykrant gestaan en dan vandaag het clipje van George Michael naspelen. Of is het omdat Alice erg veel pitty-stemmen krijgt. Voor de kijkcijfers altijd leuk, zo’n underdog. Winnares zal ze niet worden, maar ze komt al absurd ver. Hoe dan ook, persoonlijk vond ik het zeer onterecht. Van de drie (Alice, Erik en Ron) op de krukken was Ron veruit het best, hij had al niet eens op een kruk terecht moeten komen! Enfin, dat vond ik van Robin feitelijk ook. En ik heb geen recht van spreken misschien, ik stem tenslotte niet. Zondegeld. Zeker als ik de rare uitslagen van dit jaar voorbij zie komen.

Enfin, de uitslagen voorspellen is plots hetzelfde als koffiedik gluren in een restje theebladeren.