Op Mars zijn bewijzen gevonden dat er ooit een zoute zee stroomde over de planeet. Dit bevestigt het vermoeden dat er ooit leven was op de rode planeet. Dit heeft de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA dinsdag bekendgemaakt.


(…)


Het onderzoek vertelt niets over de periode wanneer er zich water zou bevonden hebben en of er daadwerkelijk organismen op Mars hebben geleefd. Als dat het geval was, bevindt er zich mogelijk bewijs van biologisch materiaal in de steenmassa.
Gehele artikel …

Kijk, dat vind ik nu spannend! Wij denken altijd dat we naar Mars zullen vertrekken als de Aarde ‘op’ is. Maar wie weet was het wel andersom. Is de mensheid in historische tijden hier gedropped. Hadden we daarom bepaalde technieken voorhanden die later opnieuw uitgevonden moesten worden. Je weet het allemaal niet he …

U nog een leuke theorie hierover?