De drie vragen van MarjiM:

1. Welke 5 mensen, die je uit ‘t oog verloren bent, zou je graag weer spreken?

Deze moest ik me even op bezinnen. Om tot de conclusie te komen dat er geen vijf zijn die ik weer zou willen spreken. Meestal als contact verwaterd heb ik daar zelf ook wel de vinger in gehad namelijk πŸ™‚ Maar er zijn er wel twee. De eerste heb ik toevallig een week of wat geleden teruggevonden. Namelijk Erik B. Feitelijk ‘spreek’ ik hem dus alweer, maar we willen elkaar ook nog ontmoeten. De tweede is Marco. Ook een jeugdvriend maar dan van een ander soort, de ‘beste vriend’. Inmiddels niet meer duidelijk, anders spraken we elkaar nog wel πŸ˜‰ Maar er is geen kwaad bloed (meer) en ik zal hem weer eens proberen te mailen. Afstand speelt hier wel een rol, we zien elkaar gewoon nooit.

Er zijn nog wel twee mensen waarvan ik nieuwsgierig zou zijn hoe het met ze gaat, maar die ik niet hoef te spreken.

2. Welk dier zou je willen zijn? En waarom dat dier?

Een kat, maar dan wel in bezit van leuk baasje. Als ik hier Knoepie de boel af zie breken, knuffels halen, om eten zeuren, spelen, spelen, spelen, kletsen en nog meer gezelligheid, dan lijkt een kat mij een goede keuze (Ramt ondertussen kat van haar toetsenbord af).

3. Je wrijft, per ongeluk natuurlijk, over een olielampje dat ~surprise~ zomaar ineens op je tafel staat. De geest uit de fles verschijnt en je mag 3 wensen doen. Welke?

U voelt hem al aankomen? Als eerste wens ik mijn volledige gezondheid terug! Ten tweede een gezonde financiele situatie inclusief leuke baan om dat te bewerkstelligen. Ten derde de eerste twee wensen ook uitgevoerd voor mijn vrienden! Nou, dat is toch niet teveel gevraagd hee πŸ™‚

De tweede set van Chris:

1. Waar ben je vreselijk bang voor?

Dat ik zestig van deze stokjes krijg! Euh, flauw. Nee, ik ben echt verschrikkelijk bang voor wespen en alles wat er op lijkt (bijen, hommels). Waarom weet niemand. Ik ben nooit gestoken ofzo, maar ben er fobisch bang voor.

2. Welke persoon zou jij wel een dagje willen zijn?

Eminem! Niet dat ik daar voortdurend mee bezig ben. Maar als het me gevraagd wordt, komt die als eerste bij me op.

3. Waar heb je spijt van?

Spijt is een groot woord. Wat heb je aan spijt, helemaal niets. Maar als ik iets jammer vind, dan is het dat ik in ’96 halsoverkop naar Breda ben verhuisd met het idee dat ik overal wel zou aarden. Dat bleek niet het geval. Bovendien kreeg ik op de Katholieke Universiteit Tilburg niet de hulp die ik op de Universiteit van Amsterdam wel kreeg waardoor ik mijn studie net niet heb kunnen afmaken. Aan de andere kant had ik dan wellicht nooit mijn huidige vriend tegen het (heerlijke) lijf gelopen. Dus misschien is het stiekem een geweldig goede stap geweest πŸ˜€

De bedoeling van dit stokje is dat de beantwoorder van de drie vragen, zelf weer drie vragen aan maar liefst twee anderen stelt. Ik ben niet gek (nee, echt niet!), dus ik stel wel gewoon drie vragen aan vier mensen. Die zullen blij met me zijn πŸ˜‰

1. Welke vraag ben je bang dat die gesteld zou worden en wat is die vraag?

2. Stel je mag in de Tweede Kamer een debat beginnen, voor welke partij zou je willen debateren en over welk onderwerp?

3. Wie (omschrijving is natuurlijk afdoende) zou je met hart en ziel de grond in willen stampen en waarom?

Tja, degenen aan wie ik dit stokje ga overhandigen ben ik niet zeker van of ze me dat wel in dank af zullen nemen. Maar.. het zijn logs die volgens mij weinig stokjes aangerijkt krijgen. Laten we hopen dat ze deze keer een uitzondering willen maken. De gelukkigen zijn: Lennard, IJsqueen, Bart en MeisjeMeisje.

Wat denkt u, zouden ze over de brug komen of stopt het stokje hier?