Grappig. Twee vrouwen die met elkaar vrijen is over het algemeen nog best geaccepteerd. Men vindt het mooi, teder (alsof dat altijd zo is) en veelal geil om te zien. Bovendien zou menig man een moord plegen voor een trio met twee vrouwen. De focus van de dames hoeft niet noodzakelijkerwijs alleen bij hem te liggen, ze mogen elkaar best wat betasten en meer …

Twee vrijende mannen is dan ineens een heel ander verhaal. Sowieso zijn vrijende mannen een stuk minder geaccepteerd. Op een of andere manier wordt dat ineens beschouwd als tegennatuurlijk of vies. Menig vrouw gruwelt juist van het idee een trio te hebben waarin de mannen meer interesse voor elkaar dan voor haar tonen.

Hetzelfde lijkt overigens te gelden voor anale sex. Niet elke vrouw zal van anale sex houden, maar dat het gebeurd en dat veel mannen het onnoemelijk geil vinden is bekend en vrij geaccepteerd. Maar dat een man anale sex heeft met een andere mijnheer, oef! Dan is het plots een geheel ander verhaal en volslagen abnormaal.

Persoonlijk vind ik twee vrijende mannen net zo mooi om te zien als twee vrijende vrouwen. Dat is geloof ik ook nog niet zo geaccepteerd …

Hoe zou dat toch komen?