Mijn excuus, ik heb mijn dag niet vandaag. Ik stond krakkemikkiger op dan ik naar bed ging terwijl ik daadwerkelijk geslapen heb. Gebruik totaal verkeerde woorden (ik ga ‘even ijskast zetten’ slaat de plank toch aardig mis als je naar koffie snakt). Mis de clue of begrijp gewoonweg helemaal niet wat iemand bedoeld (met excuus aan Jacobine). Kan dingen niet terug vinden als ze recht voor mijn neus liggen. Noem lukraak vijf namen voor ik de goede naam bij het juiste huisdier heb gevonden. En zo meer verwarring in CiNNeR’s brein.

Ik ben dan ook brak, vaag, moe en heb hoofdpijn. Dat het gras vandaag fijn gemaaid was zal wel schelen, aan mijn dichtgeslagen ogen en loopneus is te merken dat de lente nu echt begonnen is (hoewel het mooie weer veel compenseert). Deels ook mijn eigen schuld verder. Energie gestoken in een mail die ik beter niet of niet in een keer had kunnen schrijven (uitweiden is een kunst), te veel gedaan en zit me druk te maken over een op handen zijnde ‘verbouwing’ (alsof de verbouwing dan beter opschiet?).

Anyhoe, tijd om met katten en al voor een leuke sitcom te gaan hangen. Kerstlichtjes aan (hele jaar leuk toch), bakkie warme chocolademelk erbij (ja ja, fuck de slanke lijn). En daarna heerlijk naar bed!

Wat doet u om uzelf op te kalevateren na een prutdag?