Waar was ik? Ow ja, donderdag dus. Naar een vriendin geweest die ik vanwege de afstand veeeeel te weinig zie maar gelukkig nog steeds mijn vriendin mag noemen. En waar ik erg graag heen wilde om haar zoontje te bewonderen!

[[image:robmix.gif::left:0]]Geboren 12-02-2004, is hij geen schatje? En zoals gezonde kinderen plegen te doen, groeit hij als kool. Wel te merken aan het verschil tussen de eerste en laatste foto waar slechts een maand tussen zit! Natuurlijk is hij heel lief, hardstikke mooi, lekker rustig (wees gerust, er kan ook aardig geluid uitkomen) en ruikt hij heerlijk.

Om niet als nummer zoveel met de geijkte sokjes en pakjes aan te komen, hadden we een speelgoedvogel meegenomen. Of eigenlijk een uittrekveer met een vogelkop erop en een vogelonderkant eronder (wees gerust, de veer is omkleed en niet gevaarlijk voor vingertjes, en bovendien dient het ding opgehangen te worden). Die viel gelukkig in de smaak, met name bij vriendin M. die er een uurtje gelukkig mee heeft kunnen spelen 😛

Ook nog heerlijk gegeten, zuurkoolschotel met gehakt, banaan en aardappelpuree. Het klonk me wat vreemd in de oren maar het is verschrikkelijk lekker, dat recept moet zeker worden gejat.

Geslaagd dagje geweest in elk geval 🙂

Heeft u nog een speciaal recept in de aanbieding?