[[image:weegschaal.jpg::left:0]]Wellicht komt deze titel u bekend voor? Dat zou kunnen, het is de titel van een bericht wat hier twee dagen terug gepost was. ‘Was’ ja. Niemand weet wat er gebeurd is maar ‘s middags verdwenen twee postings zonder enig spoor van dit log, waaronder de ‘Kilo Blunder’ dus.

Omdat het in de herhaling geschreven wordt, deze keer maar even wat korter. Hahaha bla bla .. weegschaal op het tapijt staan .. dom dom hihi .. fikse afwijking naar boven … blah blaat … blijk vijf kilo lichter dan gedacht. Geen idee of ik wellicht dus wel afgevallen ben maar vermoedelijk wel. Aangezien ik twee spijkerbroeken weer aankreeg die voor mijn dieetpoging niet wilden passen. In elk geval ben ik niet aangekomen zoals ik in mijn ontzetting dacht en mag u mij gerust even uitlachen om deze blunder. 😉

Ook vertelde ik dat een medeMEster en tevens voedingsdeskundige zo lief was geweest een dieetadvies op (fikse) maat uit te rekenen. Bla bla … meer brood, groente en tussendoortjes … klets zwets … niet snoepen … hahaha … zelf gemaakte chocolademelk en een gebakken aardappeltje mag nog wel … bladiebla .. best vol te houden. Maandag ga ik ermee aan de slag! Ow en nog iets over oefeningen, gaat wel goed, misschien uitbreiden, we zien wel.

Zoiets was het wel …