[[image:pindakaas.jpg::right:0]]Nee nee, dit is geen geintje maar een heuze politieke partij in Veenendaal. Leefbaar Pindakaas bestaat uit vier jonge jongens die zich wel kwetsbaar durven op te stellen en zich er niet voor schamen om fouten te maken. Daarnaast denken we nieuwe inzichten te hebben die Veenendaal goed kunnen doen. Meer jongeren in de politiek is denk ik voor veel jongeren belangrijk. De jongeren interresseren zich steeds minder in de politiek. Nu wil ik niet zeggen dat de Veenendaalse gemeente niets doet voor jongeren die ook hun zegje willen doen. Maar een echte politieke partij is er nog niet. Daarom is Leefbaar Pindakaas aan het front gekomen… Verder. Via FOK!

Tja, nu maar hopen dat ze het beter gaan doen dan de Leefbaar Nederlanden. Maar ik vermoed dat de naam het net niet heeft eigenlijk …

Of houdt u wel van ludiek in de politiek?