[[image:struis.jpg::left:0]]Nou het gaat best goed hoor. De spit zorgde ervoor dat ik rustiger aan gedaan heb dan ooit, waardoor ik al van de eerder genoemde terugslag begin op te knappen. *Leermoment* Hoewel ik vaak zeg dat ik rustig aan doe, doe ik dat blijkbaar niet in voldoende mate. Wat kan ik zeggen, ik ben net niet perfect 😉

Verder heb ik geleerd dat spit niet in een dag overwaait (tssss), maar dat het toch plots snel kan opknappen (ha!). Vanmiddag strompelde ik nog rond als een honderd-jarige, vanavond kan ik ineens bijna rechtop lopen. Dus al met al gaat het de goede kant op, altijd fijn. Mooi op tijd ook, vanmiddag krijgen we visite van twee vriendinnen waarvan een met baby. Altijd goed voor de inspiratie. Daar ontbrak het nogal aan deze week. Kan u het merken dan?

Wat kan ik u verder nog meegeven? Mijn vader zegt dat het slecht kersen eten is, als je hersenen niet werken. Wat mij een waarheid als een koe lijkt! Ik zou zeggen, neem het mee als bagage, zie maar wat je ermee doet.

En hoe gaat het met u?