[[image:ridedraw.gif::right:0]]“Opwinding in Apeldoorn over enkele honderden naakte fietsers, die in de stad op 12 juni een fietstocht willen houden. De organisatie heeft de Veluwse stad uitverkoren als de start- en finishplaats voor het wereldwijde fietsevenement World Naked Bike Ride. Het is nog allerminst zeker dat de gemeente Apeldoorn de naakte fietsers in de stad toelaat.

De Telegraaf meldt dat de gemeente ‘walgt van het idee dat straks mannen en vrouwen triomfantelijk in hun blootje door de groene bossen zullen fietsen’, en daarom een vergunning zal weigeren. “Op basis van de zedelijkheid kunnen we dat doen, maar de gemeente heeft nog geen standpunt ingenomen”, zegt een woordvoerder.” Verder …

Tja eh … het zal mij mijn reet roesten klinkt in dit geval misschien niet zo wijs. Van mij mogen ze in elk geval. Persoonlijk lijkt het me niet echt fijn fietsen met de naakte schaamlippen op een zadel, maar dat ben ik dan weer.

Doet u mee!?