Ja ja, ik maak me heus nog wel druk om het nieuws hoor. Over het feit dat 160.000 vrouwen gestopt zijn met de pil nadat die uit het ziekenfonds is weggegrist bijvoorbeeld. Of eigenlijk dat het Hoogevorst geen zak zal interesseren. En dat er een rare discussie gaande is over verplichte testen bij zwangere vrouwen op handicaps (van het kind dus, niet van de vrouwen). Want zo heeft men het over de verplichting van die test terwijl de VVD onmiddelijk roept dat vrouwen die die test willen die wel zelf moeten betalen. Hoe ist nou? Het CDA vindt blijkbaar dat vrouwen boven de zesendertig best abortus kunnen overwegen als het kind ernstig gehandicapt geboren zal worden, maar vrouwen onder de zesendertig moeten maar accepteren dat er wel eens ‘wat mis kan gaan’ gedurende een zwangerschap. *Leermoment* Inderdaad, het is maar hoe u het nieuws interpreteert 😀

Zo zijn er nog veeeel meer dingen langs gekomen waarbij ik de neiging voelde tegen de tv te schreeuwen. Maar geen puf om van al die onderwerpen een mooi verhaal te maken. In plaats daarvan ga ik nog een paar bladzijdes lezen in een boek (u weet wel, zo’n ding met een hoop papier erin) en vervolgens genieten van mijn bed.

Heeft u zich nog ergens druk om gemaakt vandaag?