Gelukkig, het lijkt geen doorgestoken kaart. Boris heeft de Finale van Idols 2004 gewonnen. Terecht denk ik, niet voor niets heeft hij nooit op de kruk hoeven zitten. Of hij er dolgelukkig mee moet zijn weet ik zo net nog niet. Hij zit maar mooi vast aan een contract met commercie tenslotte. De singel die als eerste uitgebracht zal worden vond ik niet veel soeps in elk geval, dat begint al goed! Hopelijk heeft hij in het vervolg meer zeggenschap.

[[image:nafinale.gif::right:0]]De pers kon in elk geval niet gelukkiger zijn vermoed ik. Want hoe mooi was het dat vriendinlief Boris in zijn armen sprong! Dat zijn de plaatjes, fotografen buitelden over elkaar heen voor het beste shot.

Lang genieten van zijn zege zit er niet in, morgenochtend en middag mag hij fijn een concert in Ahoy gaan doen om ‘s avonds door te rennen naar de RTL-studio voor wat napraat. Hadden ze hem nou niet een dagje rust kunnen gunnen …

Heeft u nog gekeken?