Zo. Ik ben weer een jaartje ouder. Maar aangezien ik me al maanden vergis in mijn leeftijd en iedereen een jaar teveel op gaf, voelt het alsof ik nog net zo oud ben. Vergissen kan een mooi iets zijn op die manier 😉

Verder een leuk dagje gehad. Vanmiddag visite van de schoonouders gehad met onder andere een geheugensteuntje als kado: een verjaardagskalender! Die konden we inderdaad wel gebruiken, vergeet alles wat los en vast zit en ook vriendje staat niet bekend om zijn goede geheugen wat verjaardagen betreft.

[[image:pik.gif::left:0]]En … nog een verrassend kadootje gehad. De dildo-asbak! Vindt u hem niet prachtig? Helemaal van hout, ik ben er weg van. Er zit ook nog een praktische rede achter dit geheel. Zo’n hoge asbak is handig bij de computer, dan waait de rook niet in je gezicht (volgens de gulle gever, ik heb het nog niet geprobeerd). Weet nog niet of ik hem daar wel ga neerzetten hoor, vind hem eigenlijk te mooi om weg te moffelen. Voorlopig blijft hij even naast de tv staan.

Voorst is dit een mooie gelegenheid iedereen heel erg te bedanken. Zelden zoveel felicitaties gehad! Vierde het niet maar voelde me ineens superjarig. Bedankt dus!

Enne…wat is uw vreemdste kadootje ooit geweest?