[[image:psychopaat.jpg::left:0]]Omdat ik enige ongeruste berichten in mijn mailboxje ontving over onderstaande, enige opheldering. Mijn vader stond natuurlijk niet serieus hier in huis met een broodmes te zwaaien. Tevens is hij over het algemeen vrij ongevaarlijk. Sterker, de meeste mensen vinden hem zeer sympathiek.

Voor het geval dat zal ik ook maar vermelden dat Wim geen roze handtasje met kraaltjes heeft, dat ik hem nog nooit met een vis om zijn oren geslagen heb en dat Karen in het echt best vriendelijk is. En mijn monitor is niet echt het raam uit gevlogen hoor. Natuurlijk neuk ik ook niet met mijn gyneacoloog en de electrische stoel was ietwat te duur in aanschaf en staat derhalve niet in de kelder. Die we overigens niet hebben.

Sorry voor dat laatste, ik begrijp dat het voor sommigen een grote teleurstelling zal zijn …