[[image:blablabla.jpg::right:0]]Tja, niet veel zinnigs te vertellen hoor. Ben nog steeds bezig met rustig aan doen en bijslapen eigenlijk. En weinig energie is vaak meteen wat minder inspiratie. En natuurlijk moet ik uren lang Darts kijken! Veel spannende wedstrijden, leuk toernooi tot nog toe. Alleen jammer dat Andy Fordham eruit ligt! En Co Stompe natuurlijk. Beetje flauw ook van SBS6. Elke speler heeft een fragmentje en natuurlijk zijn dat allemaal prachtige, winnende momenten. Behalve Co, die kreeg als enige een misser mee voor dat de IDL begonnen was. Enfin, het zal de meesten hier worst wezen weet ik ­čśë

Het ‘dieten’ heb ik de laatste weken gelaten voor wat het was (viel wel genoeg om eeh) maar .. gisteren ben ik weer begonnen. Ook de oefeningen zijn heel rustigjes aan opgepakt. Gaat allemaal best makkelijk (zei ze na twee daagjes) behalve de drang naar chocola! Vanaf het moment dat ik het snoepen wil afzweren komt de hang naar chocolade zes keer zo hevig opzetten! We hebben het niet in huis en dat scheelt behoorlijk, maar ik vrees het boodschappen doen nu al. Ach, niet zo flauw doen en een beetje ruggegraat tonen deze keer …

U ziet, niet veel bijzonders. Heeft u nog leuk nieuws?